BedreUten tester - Sober Rave med MorningBeat!

BedreUten tester – Sober Rave med MorningBeat!

Før resten av Norge har inntatt dagens første kaffekopp befinner vi oss utenfor en kirke midt i Oslo sentrum, klare for tidenes fest.

Rave og glitter, istedenfor morgenkaffen?
Klokken har så vidt passert 06.30 når vi setter føttene inn i Kulturkirken Jakob hvor deilig elektronisk musikk og strobelys slår mot oss. Vi kjenner musikken pulsere i magen og en uimotståelig trang til å bevege kroppen etter beaten – ikke det man vanligvis forventer å kjenne på når man går inn i en kirke.

BedreUten tester - Sober Rave med MorningBeat!


Sober rave
Morning Beat arrangerer 100% rusfrie raves med nedbrytbart glitter, live DJ’s og yoga. Det som begynte som en begivenhet har nå vokst til å et fellesskap i konstant utvikling. Med faste eventer i Oslo, Kristiansand, Tromsø, København og Moskva er det tydelig at morgenrave er noe som slår godt an.

Etter å ha blitt malt med ansiktsglitter er vi klare for å innta dansegulvet. Innen kort tid er hele kirken fylt opp med andre danseglade mennesker og elektrisk stemning. Selv om vi helst danser til en god, gammel hip-hop remix, viste musikken seg å være en positiv overraskelse. DJ’ene SKATEBÅRD og Kim Young iLL er eksperter på å fange stemningen i rommet og løfte den til enda høyere nivåer. Alle i BedreUten kjente på de gode følelsene, mens armer og bein slang til alle kanter i det som skulle forestille dans. Vi kan med trygghet si at endorfinene kicket inn.

BedreUten tester - Sober Rave med MorningBeat!


Dans – en lykkecocktail
Ifølge daglig leder Øyunn Iversen frigjøs nemlig hjernens «lykkekjemikaler» som dopamin, oksytocin, serotonin og endorfiner ved edru dansing på morgenen. Dette gir en slags naturlig rus. I tillegg er dansing god trening, som reduserer stress, øker energinivået og gir hodet en mulighet til å koble av og være til stede her-og-nå.

Velvære og yoga
Under arrangementet har du også mulighet til å kjøpe vegansk frokost, fersk juice, smoothies og mocktails. For vår del tok dansingen og glitteret all oppmerksomhet, så dette fikk vi ikke testet ut for denne gang.

Hele eventet avsluttes med en avspennende yogatime. Ingen av oss i BedreUten er noen yogaguruer, men vi klarte fint å henge med ettersom økten var godt tilpasset både nybegynner og de godt erfarne. Det var helt perfekt å strekke på kroppen og trekke pusten dypt etter en intens danseøkt.

BedreUten tester - Sober Rave med MorningBeat!


Hvis du ønsker å piffe opp hverdagen eller starte dagen med en «lykkecocktail, anbefaler vi i aller høyeste grad Morning Beat. Stemningen er elektrisk og helt fri for dømmende blikk – her kan du ta med både dine stolteste og pinligste dansemoves. Med et gjennomsnitt på 14 000 skritt i gruppa, kan vi trygt si at vi fikk valuta for pengene. Sjekk ut flere arrangementer fra Morning Beat og deres årlige festival på Nesodden.

Relaterte artikler

The Kombucha - brygget på lidenskap!

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer