Drikkeprat Ep1: Staysman

Drikkeprat Ep1: Staysman

Se åpenhjertig Staysman fortelle om sitt forhold til alkohol og fest i første episode av Drikkeprat.

Fulle-Stian er 100% tøffere enn Edru-Stian

– Kanskje jeg må bruke alkohol for å oppnå han fyren? sier Stian Staysman Thorbjørnsen i samtale med programleder Sofie Frøysaa.
 
Staysman er kjent for å være festglad, morsom, alltid med, alltid på. Staysman er så kjent for å feste at det ble nyhetssak i flere medier da han tok «Hvit januar». I Drikkeprat får du møte en annen versjon av Staysman, en som tør å være nedpå og fortelle om hva han er redd for.
 
– Når jeg var 18-19 år føler jeg at jeg var han klovnen hele forbanna tida, i alle mulige sosiale settinger. Mens nå som jeg er blitt eldre så føler jeg at han gradvis forsvinner ut av systemet. Så syns jeg det er litt skummelt.
 
Se første episode av Drikkeprat nå. Vi lover deg morsomme historier, fine refleksjoner og gode #lifehacks
 

Følg BedreUten på Facebook og Instagram

Vi legger ut en ny episode av Drikkeprat hver måned. I hver episode får programleder Sofie Frøysaa besøk av en ny kjendis-gjest som forteller om sitt forhold til fest, alkohol og drikkekultur. Følg oss på Facebook eller Instagram med @BedreUten for å få med deg neste episode, konkurranser og spennende artikler relatert til episodene. Du kan også abonnere på vår kanal på YouTube for å få med deg alle Drikkeprat-episodene.

 

Relaterte artikler

JallaJalla

JallaJalla

En sironbrus med mye smak og kullsyre! Brusen fremstår som en mellomting mellom energidrikk og bruspulverbrus. JallaJalla og andre produkter fra O.Mathisen fås kjøpt på

Les mer