En fruktig og mørk vinteraktig øl brygget på Mikkellers egen ølgjær, mikkelensis. Denne ølgjernen gir en skarp og syrlig smak, noe som gjør at ølet har et hint av sitronsmak.
En fruktig og mørk vinteraktig øl brygget på Mikkellers egen ølgjær, mikkelensis. Denne ølgjernen gir en skarp og syrlig smak, noe som gjør at ølet har et hint av sitronsmak.
Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.
I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!
Nesten én av fem, eller 18 prosent, oppgir at de ikke har drukket alkohol siste 12 måneder, i følge ferske tall fra Statistisk Sentralbyrå.