Mule

Mule er en frisk og syrlig drink med smak av lime og ingefær. Opprinnelig er Mule servert i kobberkopper, men den gjør seg like fint i et høyt glass!
Foto: Bruno Oliveira / Unsplash

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sitronsyreløsning lages ved å blande 1 liter vann og 50 gram med sitronsyre. Sitronsyre er billig og du finner den i bakehylla på dagligvarebutikker. Med dette blandingsforholdet er løsningen like syrlig som sitronjuice, og varer til evig tid. Kan oppbevares i romtemperatur.

I et glass fylt med isbiter, hell i 10 ml sitronsyreløsing og fyll opp med ingefærøl. Tilsett gjerne t par dråper Bitters og pynt med en skive lime.

Relaterte artikler

Tons of Alkoholfritt øl!

Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.

Les mer

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer