Mojito med jordbær

Mojito kommer opprinnelig fra Cuba. Her er en frisk og god variant med jordbær.
Foto: BedreUten

Ingredienser


Fremgangsmåte

Kutt jordbær i biter og mos gjerne et par av dem for mer smak. Bland sammen Rumish, saften av en halv lime og sukkersirrup. Hell i et glass med isbiter sammen med jordbærene. Topp glasset med kullsyrevann og bland godt. Pynt med ekstra jordbær og basilikum. 

Slik lager du sukkersirup
Bland 50/50 sukker og vann og kok opp. Avkjøl før bruk. 

Relaterte artikler

Tons of Alkoholfritt øl!

Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.

Les mer

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer