Ingredienser
- 60 ml Raspberry - Apple & Mint Syrup
- 30 ml sitronsyreløsning
- 2 dråper Bitters
- Kullsyrevann
- Isbiter
- Evt. mynte til pynt
Fremgangsmåte
Raspberry-Apple & Mint Syrup
I en kjele på lav varme, kombiner 1000g med hvitt sukker og en liter med Sunniva eple og bringebærjuice. Visp alt sammen frem til sukkerkrystallene har blitt oppløst, deretter finklipp en bunt med peppermynte rett opp i kjelen og la bladene trekke i en hel dag for maksimal smak av mynte. Det går også fint å bare la mynten trekke et par timer før bladene siles eller fiskes ut og saften helles over på flasker. Oppbevares kaldt for ekstra lang holdbarhet.
I et glass med isbiter, hell 60 ml Raspberry – Apple & Mint Syrup, 30 ml sitronsyreløsning, og et par dråper med Bitters. Fyll deretter opp med kullsyrevann. Pass på å røre skikkelig i glasset så alt blandes og smaker godt.
Pynt gjerne drinken med et mynteblad.