Passion

En drink for dem som virkelig elsker smaken av pasjonsfrukt!
Foto: BedreUten

Ingredienser


Fremgangsmåte

Passion Vanilla Syrup
I en kjele på lav varme, kombiner 900 gram med hvitt sukker, 100 gram vaniljesukker og en liter med Fontana eller Rubicon pasjons-fruktjuice. Visp frem til sukkerkrystallene har blitt oppløst. Etter at alt har blitt godt blandet, så heller man saften over på flasker. Oppbevar kaldt for ekstra lang holdbarhet.

I et glass fylt med isbiter, hell 60 ml Passion – Vanilla Syrup, 30 ml sitronsyreløsning og et par dråper med Bitters. Fyll opp med kullsyrevann. Pass på å røre skikkelig i glasset sånn at alt blandes.

Pynt gjenre drinken med et bringebær.  

Relaterte artikler

Tons of Alkoholfritt øl!

Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.

Les mer

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer