Espresso Martini

En drink som passer perfekt for alle som elsker kaffe!
Foto: BedreUten

Ingredienser

Fremgangsmåte

Sukkersirup:
I en kjele på lav varme, kombiner 500 gram med hvitt sukker og 500ml vann. Visp frem til sukkerkrystallene har blitt oppløst og kok opp. Når alt er godt blandet, så heller man saften over på flasker og oppbevarer de kaldt for ekstra lang holdbarhet.

NB: Husk at sukker sirupen må avkjøles før bruk.

Ha alle ingrediensene i en shaker med is. Bland godt og sil det ned i glasset. Pynt gjerne med kaffebønner.

Likte du denne?

Lag din egen og tagg oss på Instagram, vi setter alltid pris på kreative varianter. #BedreUten

Relaterte artikler

Tons of Alkoholfritt øl!

Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.

Les mer

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer