Paloma

En drink med opprinnelse fra Mexico. Dette er en lett og god drink med smak av grapefrukt.
Foto: BedreUten

Ingredienser

Fremgangsmåte

Dypp kanten av det tomme glasset i en skål du har fylt med litt sitronsyreløsning. Deretter dypper du kanten i en skål med salt. 

Snu deretter glasset og fyll det med is, 10 ml sitronsyreløsning og fyll opp med grapefruktsoda.

Sitronsyreløsning lages ved å blande 1 liter vann og 50 gram med sitronsyre. Sitronsyre er billig og du finner den i bakehylla på dagligvarebutikker. Med dette blandingsforholdet er løsningen like syrlig som sitronjuice, og varer til evig tid. Kan oppbevares i romtemperatur.

Relaterte artikler

Tons of Alkoholfritt øl!

Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.

Les mer

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer