Rik daddel

Gjestene dine kommer garantert til å bli imponert av denne. Frisk, god på smak og laget av selveste barsjefen på Himkok.

Ingredienser

Fremgangsmåte

Daddel og kanel-sirup
Hell 250ml kokende vann over 250g Demerara-sukker, 100g dadler og 10g kanelstenger. Rør til alle sukkerkrystallene er oppløst, klem på dadlene med en skje og vent til sukkerlaken er i romtemperatur før du siler ut dadlene og kanelstengene.

Rør ingrediensene sammen i et lavt glass med isbiter, pynt med en daddel og litt grapefruktskall.

Relaterte artikler

Tons of Alkoholfritt øl!

Norges største rockefestival, Tons of Rock, slår et slag for alkoholfri øl!
De ble med det den første, store festivalen i Norge med en helt alkoholfri bar. Juventes aktivitetskonsulent stakk innom for å sjekke det ut.

Les mer

The Kombucha – brygget på lidenskap!

I de siste årene har kombucha blitt mer og mer populært. På straumsgrend i Bergen ligger en up-and-comer innen norsk alternativ leskedrikk produksjon: The Kombucha. Her finner vi Per Arvid Høyum, som er ansvarlig for alle deler av bedriftens prosesser. I rekordtid har bedriften gjort seg bemerket langs vestlandskysten, forståelig nok – når kombucha brygges på ren lidenskap og med et øye for kvalitet!

Les mer